Hitta unika butiker på nätet

Idag så kan du handla näst intill vad som helst online och det går att hitta unika butiker på nätet som kanske kan passa dig. Det behöver inte vara konstiga saker som säljs utan helt vanliga kläder och produkter som kanske inte någon annan säljer.

Butik med egentillverkade produkter

Det kan vara egentillverkade produkter som exempelvis vantar, sockar och strumpor i merinoull. Öjbro Vantfabrik är en unik butik har specialiserat sig på att ta fram produkter med historiska mönster. Du hittar till deras webbutik här. Bläddra igenom deras sortiment och se om det är något som du fastnar för. Garanterat så är det något som du gillar och som du har ett behov av. Kanske ni har ett behov av nya kökshanddukar eller värmande plädar, det finns också bland sortimentet som tillverkas. Handlar du produkter härifrån så får du unika produkter som inte finns på allt för många ställen.

Andra unika butiker

Det finns många andra unika butiker både på nätet och som fysiska ute i landet. För att underlätta så har det kommit en app som man kan ladda hem för att enklare hitta dessa unika butiker.  För att finnas med i appen så får du som har en unik butik anmäla ditt intresse. Bas abonnemanget kostar inget men vill man få in mer information om sin butik så kostar det. Med ett premium abonnemang så kan man lägga upp bilder och mer information. Man får också marknadsföringsmaterial som man kan använda sig av. Detta är ett bra sätt att få visa upp sin unika butik.