Köpa underkläder online

Att handla på nätet är smidigt, ibland billigare, har större utbud och går snabbt. Men vissa saker är svårare att köpa online än i butik. Såsom underkläder.

4281254-601-sexy-young-woman

Tänk på färgskiftningar

När man beställer online kan man aldrig vara säker på att färgen på bilden. Färgåtergivningen är annorlunda på alla skärmar: färgen du ser på jobbdatorn kommer kanske inte att vara densamma när du tittar på exakt samma färg på laptopen hemma.

Om du köper ett plagg specifikt  på grund av färgnyansen, var beredd på att det kan vara en annan nyans när den dimper ner i brevlådan. När man nätshoppar är det lite mer väntetid involverad när man vill skicka tillbaka och ibland måste man betala ytterligare en fraktkostnad för att skicka tillbaka. Har detta i åtanke när du beställer så förväntningarna inte är för höga.

Storlekar

Ännu en positiv sak med att handla på nätet är att det finns fler storlekar att ta del av. Är man en större kvinna eller man kan det vara svårt att hitta kläder med rätt passform på de lokala butikerna, eller ens i de stora kedjorna för de har inte lika stort utbud av stora kläder som nätet kan erbjuda.

Med underkläder är storleken jätteviktig. Man vill inte att BH:n eller trosorna ska skära in i huden och lämna märken. Kuporna måste också sitta bra så man inte får “dubbla” bröst eller för stora kupor så viks inåt när man tar på sig en tajtare tröja. Shoppa alltid på en sajt som har en storleksguide att följa. Oftast skiljer sig måtten åt beroende på vilket märke man köper, så det kan till och med behövas flera guidar för att man ska vara säker på att få rätt storlek. Se även till att du vet dina egna mått, då är det lättare att följa storleksguiderna än om man bara vet vilken storlek man brukar ha.