Skor för sommaren

Vi är mitt uppe i den svenska sommaren och så här dags har du kanske börjat snegla på ett par nya skor till sommaren fester, grillpartyn och andra trevligheter. För även fast sommaren erbjuder en rad olika möjligheter när det kommer till skor är det ibland svårt att komma på vad man ska inhandla för att ens outfit ska få den där pricken över i. Idag tänkte vi därför titta lite närmare på olika skomodeller som passar perfekt för den svenska sommaren. Häng med!

Sandaler

Sandaler är en skomodell som kan passa perfekt på sommaren men som också gett upphov till några av sommarens grövsta stilmissar. Så ett tips i all välmening. Skippa allt som påminner om strumpor i sommarens sandaler och du ska se att de är ett välkommet tillskott i din skogarderob. Det finns många modeller att välja mellan, det är bara att börja leta. Det viktigaste är att du hittar något du trivs med. Till och med strumpor i sandaler har börjat komma tillbaka.

Sneakers

En av sommarens riktiga klassiker är sneakers. Dessa finns i en rad olika varianter vilket gör att du kan matcha de till din outfit. En av de mest klassiska märkena är Converse vars klassiska modell de flesta nog haft eller har i sin skogarderob. Vit är den mest klassiska färgen men känner du dig lite äventyrlig ska du kanske välja en modell som har mer färg.

Detta var bara två av de klassiska skomodeller som finns att välja mellan. Så promenera till din närmaste skobutik eller ge dig ut på ”the world wide web”. Det finns massvis med skor där ute.