Sommarens badmode

Har du lovat dig själv att vara ute mer i sommar? Tänk då på att det nu är hög tid att se över dina strand- och badkläder så att de är fräscha, trendiga, hela och framför allt att resåren är spänstig. Det finns egentligen inget mer att vänta på, utan inventera din sommargarderob direkt och beställ redan idag.

Badkläder slits ofta mycket

Badkläder tillverkas konstigt nog ofta i material som påverkas mycket av sol, salt och sand, vilket gör att de blir extra utsatta när du ligger på stranden och myser i solen mellan doppen. De blir blekta av solens UV-ljus, sanden nöter på fibrerna och för dig som bor eller besöker kusten är även saltvattnet en faktor att räkna med.

Färger och former som trendar i år

I år går färgtrenden för strand- och badkläder åt motsatt håll från vardagskläderna. Här ska det vara ljusa klara färger i pastelliknande toner och mycket tryck. För kvinnor är kläderna som vanligt tätt åtsittande mot kroppen för att visa upp hur lyckade vinterns alla träningspass varit. Lyckligtvis finns det dock alternativ. För männen däremot verkar det vara luftiga och bekväma badbyxor som går ner på halva låren som gäller i år.