Streetwear-modet idag

Streetwear är en populär stil som blir allt mer populär, vilket inte är konstigt då det är en tuff stil med mycket attityd. Både män och kvinnor kan anamma den här stilen och självklart kommer nya uppdateringar inom modet då och då. I takt med coronoviruset har även begreppet stealth streetwear dykt upp mer, med ansiktsmasker som ligger inom modeinriktningen. Streetwear i sig är en stil som passar bland annat med hiphop och motorsport, men självklart kan vem som helst bära kläderna. Det handlar om kläder med attityd, gärna texter och stora märken eller loggor som syns och märks.

Streetwear är populärt bland stora modeskapare

Streetwear är någonting som blivit alltmer accepterat i samhället och många stora modeskapare och varumärken skapar kläder i stilen. Det ligger lite 90-tal i plaggen och även skor och kepsar ska passa in i stilen. En annan sak som förstärker din streetwear-stil är accessoarer, gärna stora smycken, klockor och någonting att ha på huvudet. Stora kedjor med ett oversize-hänge är nästan standard, gärna i guld eller silver. Kepsar är en naturlig del av streetwear och de bärs av såväl kvinnor som män för att ge ett tuffare intryck. Streetwear är ingenting för de mesiga och de som inte vill synas, det är för dig som vill sticka ut.

Köp det senaste modet på nätet

Om du är ute efter coolt streetwear mode finns det många möjligheter, du hittar enkelt det senaste på nätet. För att passa in i modet behöver du ett par hoodies, häftiga t-shirts eller linnen med snygga tryck och självklart några lösa jeans. Kombinera det med snygga sneakers och en häftig keps för en komplett streetlook. Skarpa färger är också inne i den här modestilen. År 2020 är det inte alls svårt att hitta kläder inom streetwear-modet, då det växer sig mer och mer populärt årligen. Det är en ledig stil som ändå är snygg och full av attityd, perfekt för tuffa killar och tjejer!