Våga sticka ut

När man tänker på mode tänker oftast på kläder som är ”inne” eller på andra sätt är populära just då. Det är visserligen så att kläders popularitet går upp och ner men idag tänkte vi fokusera lite mer på något annat än mode. Kläder i sig är visserligen mode, men alla kläder är inte inne för den sakens skull.

Vi vill dock uppmana dig som försöker att hänga med i trender med mera sätter dig ned en stund och funderar över vad du själv vill. För i slutändan är det ju du som ska bära de kläder du köper. Du som ska trivas med dig själv och de kläder du har på dig.

Att det finns mycket snygga kläder är vi överens om, och det kommer mer för varje dag. Men det viktigaste är att du trivs i det du har på dig. Kläderna kan vara hur snygga som helst, men om inte du trivs i de så kommer det inte kännas bra oavsett hur inne eller dyra kläderna är.

Därför är det viktigt att du tänker efter vad du vill ha för kläder. Och om det nu skulle vara så att de kläder du vill ha inte är inne. Strunta i det. Våga sticka ut. Du kommer känner dig mer självsäker och kommer förhoppningsvis få en helt annan utstrålning.

Så sätt dig ned, gå in på en sajt där det finns mycket kläder och välj och vraka bland alla kläder och inspireras av alla stilar.